PROFIL

Pamhulegård ligger ideelt placeret midt i den smukke danske natur tæt på skov og dyrehave.
Indenfor kort afstand finder man desuden stor variation af seværdigheder og attraktioner.
Haderslev by er bestemt et besøg værd og herudover er der inden for en times kørsel adgang til Legoland, Givskud Løvepark
samt Danfoss Universe og Flensborg by.

På Pamhulegård kan man fjernt fra hverdagens stress og jag, nyde et godt selskab i de storslåede omgivelser med alt hvad det indebærer af luksus og afslapning.

Indendøre åbenbares husets hjerte og samlingspunkt – det enorme køkken/alrum.

Her vil familien kunne bruge timer i hyggeligt samvær omkring tilberedningen af dagens måltider, omkring det store langbord
eller i fordybende samtaler i de komfortable sofaer,mens man nyder den betagende udsigt over landskabet.

Sjov og underholdning finder man masser af i den fantastiske poolafdeling indeholdende 60 kvm stor pool med rutschebane, 6 pers. standvandsspa og sauna.
Der er også et lille separat børnebassin.Herudover forefindes der poolbord, bordtennisbord, trådløs internet og parabol med div. danske og udenlandske TV kanaler.
Herudover består huset af 10 store skønne dobbeltværelser alle med eget badeværelse med brus.

Alle værelser har egen udgang til terrasse. Der er åben terrasse hele vejen rundt om huset, samt stor åben terrasse med udsigt over Pamhule sø.
Her forefindes bænke borde og bålplads. Herudover er der en lukket gårdhave med borde, stole og liggestole samt grill/pejs.
Til børnene forefindes der desuden gyngestativ og sandkasse samt en lille græsplæne til boldspil.Ydermere kan nævnes, at der er vaskemaskine,
tørretumbler samt 2 højstole og 2 børnesenge.